15 Nisan 2010 Perşembe

Şaka gibiyim

Gerçekten de şaka gibiyim. Son yazımı 1 Nisan günü yazmış ve sonrasında bir daha yazmayarak kendime 1 Nisan şakası yapmışım. Bu ara işlerim o kadar yoğun ki, bırakın yazmayı, diğer blogları adam gibi takip edemiyorum bile. İşler azalacak gibi de görülmüyor, ne olacak bilmiyorum.

Geçen bu yaklaşık 15 günün özetini vereyim o zaman. Fakültede hiçbir şeye yetişememeye başladım ve daha yapılacak bir sürü işim var. Birini bitirip rahatlayayım demeden başkaları çıkıyor karşıma. PS2'de Lord of the Rings oyunu oynardım bir ara. Bazı aşamalarda karşıdaki orclarla, uruk hailarla falan savaştıktan sonra ölenin yerine yenisi gelirdi. Savaş da böylece uzayıp giderdi. Aynen onun gibi. Biten işin yerini hemen bir yenisi alıveriyor. Benim enerjim de iyice tükeniyor.

Açık Öğretim Sınavında gözetmenliğe gittim yine. Hatta sizin için fotoğraflar da çektim ama bir türlü ekleyemedim. Belki bir ara eklerim. Geçen yılki aynı zamanları düşündüm ister istemez. O zaman yine aynı semtteki bir okuldaydım ve hamileydim. Sabah oturumundan çıkınca İlkaycığımın doğum yaptığını öğrenip sevgili eşiyle konuşmuştum. Zaman ne çabuk geçiyor diye düşündüm ve o günkü yazımı okumamaya karar verdim. Neyse.

FarmVille iyice içimi baydı. Zaten baymasa da ilgilenecek vaktim yoktu ben de ipin ucunu bıraktım. Zaten 70. level olmuşum, artık gidecek bir yer kalmamış, yeter artık dedim. Kocam da aynı şekilde. Anlayacağınız zirvede bıraktık FarmVille'i.

Bahar yorgunluğu son hız devam. Havalar bir iyi bir kötü giderken zaten aksini de beklemiyordum. Bahar + İş yorgunluğu derken akşamları pilim bitiyor, erkenden sızıveriyorum. Benim gibi bir internet bağımlısı internetten uzak kalıyor, bilgisayarı açacak takat bulamıyorum. Geçecek ama inanıyorum. Aesculus'lar yapraklandı, yakında çiçek de açacaklar. Rasemus (salkım) çiçek durumları tomurcuklanmış. Bembeyaz açacaklar kısa bir süre sonra, yolun karşısında bir tane de pembe açacak. Herşey güzel olacak.

2010 güzel olacak demiştim, güzellikleri görmeye başladık. Darısı 2009'dan illallah diyen herkese.

Derse gitmeliyim, sonra sınav kağıdı okumalı, sonra bir projenin analizleriyle ilgilenmeli sonra da lab. defterlerini okumalıyım. Bir süre daha ortalarda olamayabilirim. Haydi bakalım.

4 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

evet bahar güzel olmasina güzel de, yoruyor insani iste böyle:) kolay gelsin canim.

Unknown dedi ki...

MERHABA,
İKİDİR HAMİLELİK DİYE GİRDİĞİMDE SENİN BLOGUNA BAĞLANIYORUM. İLK GİRDİĞİMDE HAMİLELİĞİN İLE İLGİLİ SÜRECİ OKUDUM VE OTURDUM AĞLADIM. AĞLAMAMIN SEBEBİ ASLINDA BENİM DE ŞU AN HAMİLE OLMAM HERHALDE. ŞU AN BENİM İÇİN ÇOK SIKINTILI VE BELİRSİZ BİR DÖNEM VE ASLINDA BEN DE BİR BLOG OLUŞTURMAK VE YAZARAK BİRAZ RAHATLAMAK İSTİYORUM AMA NEREDEN BAŞLAYACAĞIMI BİR TÜRLÜ BİLEMİYORUM. EN BAŞTA İSİM KONUSUNA TAKILDIM ZATEN.. BİR ÖNERİN OLURSA LÜTFEN HABER VER:)

Adsız dedi ki...

Merhaba,
hemen hemen her gün bakıyorum, yine kayboldunuz
iyisinizdir inşallah

Hatice

ferulago dedi ki...

Zeynep A, hala yorgunum ben

özlem, çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al bebeğini. Bir kez başlayınca gerisi geliyor, hiç endişelenme. İsim bulamadıysan hala benim gördüğüm diğer anneler genelde çocuklarının isimlerini koyuyor bloglarına. Sen de cinsiyet ve isim belliyse benzer bir isim koyabilirsin. Tamamen sana kalmış. Eminim bebeğin ileride büyüdüğünde blogunu zevkle okuyacaktır. Kolay gelsin şimdiden :)