29 Haziran 2011 Çarşamba

Tükürdüğünü yalamak

Daha önce pek çok kez 118'li reklamlara olan nefretimi dile getirmiştim. Özellikle 118 80'in gıcık tiplerine ve reklamlarına tahammül edemiyordum. Ancak ne zaman o gummy bear funny bear denen yaratık çıkmaya başladı, reklamları hasretle bekler oldum. Neden mi? Tabii ki bebeklerim yüzünden. O reklama bayılıyorlar. Sesi duyduklarında ne yaparlarsa yapsınlar durup arkaları bile dönükse dönüp televizyona bakıyorlar. İnternette orijinal funnybear klibini bulduk ama ilgilenmediler, varsa yoksa o reklam.

Böylece tükürdüğümü yalamış oldum. Ama anlamadığım birşey var, neden bir şirket bebekleri hedeflesin? "Anneciğim, 118 80'i ara" diyecek halleri yok ki, daha anne baba bile diyemiyorlar :)

6 yorum:

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Benimde tek sevdiğim118 reklamı o kulağa çok hoş gelen melodisi ile bence sadece bebeklere değil büyüklere bile hitap ediyor.Ya da aileler için en önemlisinin evlatları olduğunu bilerek can alıcı noktadan vuruyorlar.

babycakes dedi ki...

Bebeklerimizden yada çocuklarımızdan dolayı o kadar çok dinlemek zorunda kalıyoruz ki bazı şeyleri e tabii bizim de aklımızda kalmasa olmuyor... bence hedefi 12 den vurmak bu:))

ferulago dedi ki...

babycakes, hata ediyorlar. Nefretim baki, gerekirse en az reklam veren 118'i arayacağım :)

ferulago dedi ki...

sevtapcığım, dediğim gibi nefretim baki :)

Adsız dedi ki...

:) benim kızım da(11 aylık) bu reklamı duyar duymaz televizyona odaklanıyor. Bazen kızıyorum izlenmeyecek durumdaki reklamlar uzun bu şirin reklam kısa sürüyor diye..

ülkü

ferulago dedi ki...

ülkü, çocuklara yönelik bizim duyamadığımız bir şey mi koyuyorlar arka plana acaba. Anlamadım gitti