11 Temmuz 2009 Cumartesi

Oh be, nihayet izindeyim


Geçen haftanın telaşı, koşyurmacası, üzüntüleri, sıcakta deli dana gibi ortalarda dolaşma, hepsi bitti, geçti gitti artık. Dün akşamdan beri resmen izinliyim. Kuşlar yazokulunda, ben evimdeyim. Çok sıcaklarda bunalıyor zavallılar o yüzden Eskişehir'e getirmeyi göze alamıyorum. Şeker'in 5. yılı bu, eczacılık 5 seneye çıktığı için bu mezun olabilecek. Çıtçıt ise 3. yılında, ön lisans diploması almaya hak kazandı. :)

Tatilde olmak güzel bir duygu. Yapacak iş getirdim gerçi yanımda. Yazılacak makaleler, düzeltilecek makaleler ve çalışılması gereken bir doçentlik sınavı var. Yine de tatil güzel şey.

Bu aralar buradayım ama bir süre sonra internet bağlantım kısıtlı olacak, blogları takip edeceğim ama herhalde yazamayacağım. Ara sıra az da olsa gelmeye çalışırım, sizleri de merak ediyorum çünkü.

Bana şimdilik müsaade. Evime alıcı gözle bakıp camları mı yoksa koltukları mı sileceğime karar vereyim. Domestik ruhum akademisyen kişiliğimden baskın çıkıyor gördüğünüz gibi, makaleler biraz bekleyebilir :)

8 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

iyi tatiller canım.sevgilerimle...

absalom dedi ki...

iyi tatiller :)

domestos deme bana ferulago domestos demeee.

:))

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

iyi tatiller canım :)

ferulago dedi ki...

neslihan, çok teşekkür ederim

absalom, bazen domestos :)

Alışveriş Cini, teşekkürler :)

lori dedi ki...

haydon iyi dinlenmeler. benim kicim tutusmus vaziyette, ben de gircem o tatile en kisa zamanda umarim!

ferulago dedi ki...

loricim, kolay gelsin sana, ailen gelene kadar umarım tüm işlerini bitirirsin

GeCe dedi ki...

oo harika iyi tatiller tüm planlarını yapabilmen dileğiyle genelde ben aksatıyorum

ferulago dedi ki...

GeCe, darısı sana diyorum o zaman :) Tatil aksatılır mı hiç? Bütün bir yılın yorgunluğu, sınavlar, dersler, dinlenmeden yeni yıla hazırlanamaz ki insan. Dinlendir kendini