19 Ekim 2009 Pazartesi

Yine yoğunum

En son Perşembe günü yazabildim galiba. Cuma günü iş güç, kocamın gelişi derken ışık hızıyla geçti. Akşamı ve ertesi günün büyük bir kısmını hafif grip başlangıcıyla yatarak geçirdim (domuz gribi değil endişe etmeyin). Cumartesi akşamı ağbimin gelişi, suşi yapışı, iki arkadaşımızın da gelişi, Melekler ve Şeytanların seyredilişi derken geçti gitti. Pazar günü biraz daha toparlayınca kocamla çıkıp gezdik biraz. Böyle geçti işte günlerim. Kutlamalarımızın son haftası istediğimiz gibi olmadı ben sürekli yatınca ama Pazar günü toparlayabildim neyse ki. Sabah kocamı uğurlama, okula gitme, analiz için cihazı kontrol etme, yöntem tarama, ekstra işler vs derken akşam oluvermiş bile. Artık çıkıp eve gitmeli, yoruldum çünkü. Kapının önünde Denizyıldızı dizisinin çekimleri var, acaba tam çekim sırasında arkadan geçersem dizi yıldızı oldum sayabilir miyiz? Ya da beni çok fotojenik bulup rol teklif ederler mi?

Gidip dinleneyim ben, yorgunluktan saçmalamaya başladım galiba artık :)

3 yorum:

GeCe dedi ki...

bugün benmde odama girip çıkmam bir oldu sanki hiç kafamı kaldıramadım geçmiş olsun canım artık her hapşurandan korkar olduk valla

meltem dedi ki...

çok geçmiş olsun, ne kadar ilaçta içsen dinlenmeden geçmiyo biliyosun
a film nasıldı bu arada beğendinizmi?
düşüncelerini süleeee bak lüfen :)

ferulago dedi ki...

GeCe, bu hafta hep böyle geçecek galiba, alışmam lazım belki de :) İyice yayılmaya başladı maalesef

meltem, filmi daha önce sinemada seyretmiştim, Da Vinci Code kadar etkilemedi beni ama yine de şaşırtıcıydı. Sonradan kitabını da okudum daha farklı ayrıntılar olduğunu gördüm. Lost Symbol'un senaryo uyarlamasına da başlamışladır herehalde. Teşekkür ederim bu arada, geçti galiba :)