8 Kasım 2011 Salı

Tam 1 yıl oldu

Tam bir yıl önce bu saatlerde son hazırlıklarımı yapıyor, yarın bebeklerime kavuşacak olmanın heyecanı ve mutluluğuyla uyumaya hazırlanıyordum. Bazen 1 yılın geçtiğine inanamıyorum, özellikle bebeklerime baktıkça bir rüyadayım gibi geliyor, öyle mutlu oluyorum ki meleklerime bakarken.

Bu gece de tatlı bir heyecan içindeyiz, yarınki partimiz için salonumuzu süslüyoruz. Hayvan figürü yapılan uzun balonlardan almıştım, internetten ne yapabilirim diye araştırıp bir iki de balon patlattıktan sonra minik kanişler yapabildim. Tüm hazırlıklarımız bitsin, yarın hepsini fotoğraflar yayınlarım ilk fırsatta.

Geçen sene bugün yazdığım yazıyı okudum az önce de. Hastaneye yatış yapıp evci çıkmış, öğle tatilinde de buradan ayrılmayın demelerine rağmen kaçıp, kurdele almak için kocamla çarşıya çıkmıştım. Son ana kadar gezmiştim anlayacağınız. Siz de okumak istersen buraya buyrunuz.

Meleklerim artık karnımda değil, yanı başımda. Tıpış tıpış yürüyorlar, her gün yeni bir mutluluk yaşatıyorlar bize. Her gün şükrediyorum meleklerim için. Darısı isteyen ve bebek bekleyen herkese inşallah :)

4 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

Nice uzun saglikli neseli ömürleri olsun bicirlarin :)

ferulago dedi ki...

Çok teşekkür ederim Zeynepciğim :)

özii dedi ki...

Mutlu yıllar dilerim dünya tatlılarına.
Kocaman öpücükler ve sevgilerr

ferulago dedi ki...

özii, öptüm hemen senin adına, çok teşekkürler :)