13 Aralık 2011 Salı

İnsan yavrusu ağlayınca mutlu olur mu?

Olmaz elbet, Allah yavrularımızın yüzünü hep güldürsün ama bazen de oluyor işte.

Dün akşam kocam eve benden önce gelmişti. Oğlum kapıda babasını görünce arkalara bakıp beni aramış resmen. Göremeyince de basmış yaygarayı. Kızımız bize genelde daha düşkün. Gelir, kendisini kucağımıza atar, öptürür falan ama oğlumuz sağa sola koşturup durur. Daha önce de ağlamıştı (ilk zamanlarda) ama sonrasında ağlamıyordu, sadece kapıda bizi görünce gülümsüyordu. Ya alıştı ya da fazla umrunda değilim yavrumun diye düşünüp üzülüyordum ben de. Dün kocam bunu anlatınca ne yalan söyleyeyim oğlum beni seviyor diye içimin yağları eridi.  Kötü anne miyim? Değilim, sadece çocuklarımın anne diye boynuma atlamalarını sabırsızlıkla beklediğim için böyle tepkiler beni mutlu ediyor.Yazınca kendimi kötü hissettim ama yine de, ağlamasın oğlum bunun için bile olsa (ama yine ağlayacak olursa içimin yağlarının bir kez daha erimesine engel olamam :)   ).

7 yorum:

özii dedi ki...

Ah canım kıyamam ben ona ama içinin yağlarını eritecek öyle çok şeyler olacak kii.. salya sümük bühüüüüüüüüü anneeee diye ne feryatlara neler erimedi :))))

ferulago dedi ki...

özii, o günler bir an önce gelse keşke diyorum ama sonra da büyümeleri için acele etmeyeyim nasıl olsazaman hızla geçiyor diyorum. Çelişkiler içindeyim yani :)

özii dedi ki...

bencede tadını çıkarın. 10 yaşında küçük beyimiz ama zannedesinki 16-17 yasında ergen .. off off :)

Adsız dedi ki...

Doya doya kucakla saril kokla benim kizim 17 yasina geldi Hala sariliriz birbirimize gecen gun Annem benim bebesim dedi iki gun bu lafina gulduk seneye universiteli olacak simdiden dusunuyorum ben onsuz ne yapacagim tek basima diye. mutlu olun insallah dort goz arasinda buyusunler

GeCe dedi ki...

ay tatlım benim ağlamasın annesi daha çok şirinlikler yapacak bak gör

nora dedi ki...

Ahahahaha çok güldüm :D :D :D

Çok samimi bir itiraf olmuş ^_^

Ben de sabırsızlıkla senin kuzuların büyüyüp bu tarz yazılarını okumalarını bekliyorum :)

ferulago dedi ki...

Adsız, Allah yavrularımızı yanımızdan ayırmasın, ayıracaksa da göz kulak olsun. Çok zor şeymiş annelik, çoook.

GeCe, senin hikayelerini de sabırsızlıkla bekliyorum :)

noracığım, okuyunca ne derler acaba? Kalpsiz anne derler herhalde :P