13 Nisan 2012 Cuma

Kitap Kurduyum Ben'e - Çok ama çok teşekkür ederim :)

Çok geciken bir teşekkürüm var. Geçen hafta yazmalıydım ama dün kısaca bahsettiğim yoğunluk nedeniyle ancak vakit bulabildim.

Kitap Kurduyum Ben'i bilirsiniz. Bilmiyorsanız da şimdi öğreneceksiniz zaten. Kendisi bir kitap sevdalısı ve bu sevdasını başkalarına da yaymaya kararlı bir blogger. Bazı yayınevlerinin katkılarıyla kitap çekilişi yapıyor her hafta. Çok hoş bir düşünce, umarım daha çok yayınevi katkı sağlar. İlgimi çeken kitaplar olduğunda katılıyordum çekilişlerine ama henüz birşey kazanmamıştım. Geçen hafta Maxi Mui'nin günlük bilgilendirme mailinde EduKids eğitici kitap setleri hakkında bilgiler vardı. 2-3 gün önce referansla gelerek benzer ürünler satan bir bey ve eşine bayağı yüksek bir fiyatla kitap siparişi vermek zorunda kalınca mailde belirtilen uygun fiyatlar dikkatimi çekmiş, ürünleri incelemeye başlamıştım. Haydi bloglara da bakayım neler oluyor neler bitiyor derken ne göreyim, Kitap Kurduyum Ben o haftaki çekilişinde benim baktığım ürünlerden birini veriyor. Çok şaşırdım ve hemen katıldım. Hatta yorum kısmına da az önce aynı ürüne baktığımı, belki de bu sefer benim kazanacağımın işareti olduğunu yazmıştım.

Çekiliş sonucu açıklandığında Kıbrıs'taydım. Kıbrıs'a gittiğim haftalarda 1.5 gün boyunca internet bağlantım olmuyor, ancak kütüphaneye gitmem gerekiyor kesintisiz wireless bağlantı için, bunun için de fırsatım olmuyor. O yüzden perşembe günleri uçaktan iner inmez daha Havaş otobüsündeyken hemen cep telefonumdan bağlanıp ortalığı kolaçan ediyor, hızlı trene geçince de bilgisayarımı açıp hasret gideriyorum.

İşte bu mutlu haberi Havaş otobüsünde otururken aldım. Çok şaşırdım, çok sevindim. Ama hala adres bilgilerimi yollayamadım. (Allahım, bir insanın bu kadar mı işi olur? Yoksa ben mi zamanımı ayarlayamıyorum? Hayatımdan uykuyu tamamen çıkartabilirsem arayı biraz kapatabilir miyim? Bu gidişle bir yerlerde düşer bayılır mıyım?)

Neyse, sonuç olarak geciken teşekkürümü özürlerimle birlikte Kitap Kurduyum Ben'e sunuyorum. Eminim ikizlerim de bayılacak :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım rica ederim,ne demek!
En kısa sürede göndereceğim paketini:)Gönderince haber veririm.
Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Canım kitabını az önce PTT kargo ile gönderdim.Alınca haber verirsen sevinirim.Tabii almazsan da haber ver:)

ferulago dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Çarşamba Kıbrıs'a gidip cuma da kafa izni yaptığım için görmedim ama herhalde gelmiştir. Salı günü bilgi veririm. Tekrar teşekkürler :)