18 Ekim 2012 Perşembe

Döndüm şekerler

Upuzun bir aradan sonra döndüm (sanıyorum). Bir sürü olan biten, anlatılması gereken, kenar köşede biriken şey var, bakalım üstesinden nasıl gelebileceğim.

Yavaş yavaş yazarım artık, binbir gece masalları gibi "ferulago'nun bir türlü isteyip de yazamadıkları" olur adı, aylarca anlatır dururum.

Uzak kaldığım dönemde artık utançtan takip ettiğim blogları görmemek için (okuyacak vaktim yoktu) sayfaya hiç uğramadım bile.Yorumları gördüm ama cevap yazamayacağım için yayınlayamadım (bekleyen varsa özür dilerim). Ama artık hepsi bitti, tam gaz aranızdayım. (Ferulago full throttle).

Size ufak bir resim ekleyeyim. Hayır, hayır gerçek bir resim değil, yahoo avatarım. Zaman zaman değiştiririm oynamak pek hoşuma gider. Evlilik yıldönümüm civarında gelinlik giydiririm, ders zamanı lab. önlüğü giydirip deney yaptırırım. Bebeklerim doğunca bebekli bir görünüm seçmiştim ama baktım ki artık bebeklerim büyüdü, daha uygun bir şey aradım ve buldum. Tataaaaaaaaa


Bebeklerim 1 ay sonra artık bebek olmayacak, küçük birer çocuk olacaklar, çocuk parkına gidip kaydıraktan kaydıkları için fona çocuk parkı koydum. Bisikletli olan Berke, Belit'in elini tutuyorum ve hep hayalimdeki gibi aynı renk/bir örnek giyinmişiz. Tek farklı şey kilom. Halen bu inceliğe ulaşamadım ama neyse artık, bu sefer kesin olacak pek azimliyim. Hatta Journey vitrinindeki anne-kız kıyafetlerini gördükçe eriyorum. Kızıma ve kendime oradan bir örnek kıyafet almayı hedeflemeliyim belki de. Baharda tiril tiril giyiniriz, ne de güzel olur.

Evet, ayağımın tozuyla kendime hedef de koydum, haydi hayırlısı :)

3 yorum:

deniz dedi ki...

Hoşgeldin. bekliyoruz yeni yazılarını.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Ferulagocum,Kurban Bayramınızı ve Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım Allah nicelerine kavuştursun inşallah.

ferulago dedi ki...

denizciğim, başladım yazmaya :) yaşgünü yazını okuyamadım henüz, ilk fırsatta tüm karçırdıklarıma bakacağım

içimden geldiği gibi; ben de kutluyorum canım