11 Ekim 2009 Pazar

Hani artık olmayacaktı?

Az önce gazetede gördüğüm haber beni feci halde hayal kırıklığına uğrattı. Saatler 25 Ekim' 2009 tarihinde saat 4'te geri alınacakmış. Aylar önce birileri çıkıp artık saatler ileri geri alınmayacak dememiş miydi? Araştırıp ona göre karar verilecek denmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ben mi uyduruyorum?

Saatlerle oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. Kışın zaten erkenden hava kararıyor, bunu daha da erkene çekmenin anlamı ne? Elektrik tasarrufu yapılıyormuş, nasıl yapılıyor biri bana açıklasın. Erkenden yakıyoruz lambaları, sabahları desen öyle, ne anladım ben bu işten?

Şimdiden içim karardı. Benim saatimi şimdiden geri aldılar :(

4 yorum:

GeCe dedi ki...

kış için kötü ama ben yaz için değiştirilmesini hoş karşılıyorum yazın 9 da kararması yeine daha erken kararıcaktı hava değiştirilmeseydi özellikle turistler için büyük nimet tropikal ülkelerde yaz kış hep 6,5-7 de kararıyor denize doyamadan

ferulago dedi ki...

GeCe, benim bildiğim bu haliyle kalacak olmasıydı. Yaz döneminden ben de memnunum ama kıştan nefret ediyorum ve dediğim gibi nasıl bir tasarruf yapıldığını da anlamıyorum. Melatonin salgılnması, insanların depresif hale gelmesi, iş veriminin düşmesi, bir de bunlar var tabii :)

meltem dedi ki...

ŞAKAAAAAAA :((
BU KÖTÜ HABERİ DE SENDEN DUYMUŞ OLDUM SAĞOL..
AMA YİNE DE EMİNMİSİN DİYE SORSAM:) ÇÜNKÜ ARTIK SAATLERİN DEĞİŞTİRİLMESİ TAMAMEN KALKTI DİYE BİLİYORUM BEN
AY DUR HEMEN BAKİİM GAZTEDEN:(

ferulago dedi ki...

Meltem, maalesef doğru. Ben de okuyunca önce şok sonra da sinir olmuştum. Dengemizi bozmasınlar artık, vücut adapte olacağım diye perişan oluyor.