11 Aralık 2010 Cumartesi

1 ayı devirdik

Vakit geçmiyor, doğuma az kaldı, nasıl olacak vs. derken 1. ayımızı 2 gün önce bitirdik (ama ben ancak yazma fırsatı buldum).

1. ayımızı bebeklerimle birlikte aşı olarak kutladık. Onlar için pek hoş olmayan bir kutlama şekli belki ama sağlıkları için gerekli. Topuk kanı alınırken ortalığı yıkan oğlum bile herhalde bu gerçeği fark ettiği için bu sefer binayı temellerinden sarsmadı neyse ki. Akşam da doktorumuza kontrole giderek o günkü sağlık turumuzu tamamladık.

Bu 1 ay resmen rüzgar gibi geçti. Artık çok daha fazla uyanık kalmama rağmen yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini farketmiyorum. Olsun, çok güzel şeyler yaşıyoruz, herşeye değer.

Kocamın son yazısını feci kıskandım. Sürekli elde fotoğraf makinesi dolanıyor, yakaladığı güzel pozları bana vermiyor. Şu yazısı ve koyduğu fotoğraf beni çatır çatır çatlattı mesela ama yabancı değil ne de olsa :)

Bu 2 günde başka neler mi oldu?

- Seyrettiğim yegane dizi olan Deli Saraylı anlamsız bir şekilde çat diye bitirildi. O kadar saçma sapan dizi varken bunun bitirilmesine üzüldüm açıkçası.

- Dün ilk kar yağdı Eskişehir'e. Şu anda da hala yağıyor.

- Dün doçentlik sınavımın yayın aşamasının sonucu belli oldu. Yayından geçmişim. Ocak ayı içinde sözlü sınava girmem gerekiyormuş ama zerre kadar çalışamadım. Bundan sonra da zor. Çaresiz girip kalacağım, aklımdakilerle birşeyler yapmaya çalışacağım ve eğer olmazsa sağlık olsun deyip şansımı çalışabildiğim başka bir zaman tekrar deneyeceğim. Bebeklerimin önceliği var ne de olsa, diğeri nasıl olsa olur.

- Kocam yayın aşamasından geçmemi kutlamak için bana çiçek yaptırmış sağolsun. Çok düşüncelidir, çok mutlu etti ben yine. Dün meğerse Eskişehirspor-Beşiktaş maçı varmış burada, maç öncesi trafiğe takılarak 5 dakikalık yolu yarım saatten fazla sürede kat etmek zorunda kalmış, park yeri bulamamış, o soğuk ve yağmurlu havada bilmem nerelerden yürümüş çiçekçiye sırf bunun için. Çiçekleri daha da çok sevdim şimdi.

Süt servisi saatim geldi, kaçmalıyım.

5 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun 1. ayınız ...

İnşallah 1. yaş 5. yaşlarınıda burdan zevkle okuyacağız :)

Geçen gün eşinize de yazdım sizinlede paylaşmak isterim.itiraf.com dabir itiraf okudum ve ilk siz aklıma geldiniz :) itiraf şu

^^ Kreşe giden beş yaşındaki yeğenimin sınıfındaki ikiz arkadaşları için yorumu: "Odalarını, dolaplarını, anne ve babalarını ortak kullanıyorlarmış.^^

Bu arada Deli Saraylı için bende çok üzüldüm .Bir sürü saçma dizinin içinde bunu bitirmeleri üzdü

Adsız dedi ki...

4o 'ları çıkacak nerdeyse, maşallah diyelim :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Bahsi geçen yazı kıskanılmayacak gibi değil hani.:)

ferulago dedi ki...

Elçin'in Yeri, o yaşlar çok uzak gibi geliyor şimdi ama zaman çabukgeçecek biliyorum :) Çok güldüm o itirafa, çocuklar ne kadar tatlı oluyor o yaşlarda :)

içimden geldiği gibi, kendimi iyi hissettim şimdi, insan kocasının yazısını kıskanır mı diye kendimle çelişiyordum :)

ferulago dedi ki...

nalan, çok az kaldı, biz de heyecanla bekliyoruz :)