30 Aralık 2010 Perşembe

Seni çok sevmiştim

Seni çok sevmiştim ama her güzel şeyin olduğu gibi bunun da bitmesi gerekiyor, artık gitmen lazım. Gidiyor olsan da seni asla unutmayacağım, bana yaşattığın mutluluklar, beraberinde getirdiğin güzellikler benden parçalar olarak hep yanımda, kalbimde olacak.


Güle güle 2010. Benim için çok özel bir yıl oldun sen. Bir önceki senenin acılarını silmiştin. Hamile olduğum müjdesini fısıldamıştın kulağımıza. Sonra da bir önceki sene bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendiğimiz tarihte ikiz annesi olacağım haberini getirmiştin bize. İş hayatımı da ihmal etmemiş, uzun zamandır beklediğim kadroyu getirerek akademik anlamda ilerlememi sağlamıştın. Sonlarına doğru da en büyük hediyelerim olan iki meleğimi verdin bana.


Seni asla unutmayacağım, 2009'dan nefret etmiş, senin gelişini dört gözle beklemiştim. Şöyle bir geriye bakıyorum da beklediğime değmiş. Artık gidiyorsun ama dediğim gibi, ne ben ne de kocam seni hiç unutmayacağız.


Bu arada, 2011'i tanıyorsundur mutlaka, söyler misin gelirken o da bir zahmet güzellikler getirsin yanında. Mutlaka yanına almıştır ama sen bir hatırlatıver. Kocama da kadro gelmesi lazım, onu unutmadan çantasına koyuversin. Ayrıca herkese mutluluk, sağlık ve huzur getirsin (biraz para da fena olmaz hani).


Herkese mutlu yıllar!


6 yorum:

NiLaY dedi ki...

Bende sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim :)

battodol dedi ki...

mutlu yıllar feru!!!!
bu yıl da size güzellikler getirsin :))

Bilges dedi ki...

ay cok tatlı yazmıssın... tüm dileklerin kabul olsun insallah.. :))

asimetrik dedi ki...

mutlu, umutlu, güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum sen ve meleklerin ve kocacığın için...

deniz dedi ki...

2010'u aratmayack güzel bir yıl diliyorum ferucum.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Ferulagocum,yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.ebru