22 Ocak 2013 Salı

Nora'dan cicilerim - Güncelleme

(En alta kırmızı cicimin de fotoğrafını ekledim)

Müze yazısı biraz daha beklesin, daha önemli yazacaklarım var şimdi.

Nora'yı bilirsiniz, bilmeyenler şuradan bakabilir. Harika bir fotoğrafçı, muhteşem bir hayvanseverdir kendisi. Artık tasarımcılığa da el attı. harika ürünler tasarlamış, yaptıkları hakkındaki ilk yazısını buradan okuyabilir, sonraki yazılarda da  yaptığı diğer cicileri görebilirsiniz. Bu işe girişince hemen kendisine ulaşıp özel tasarım birşey yapıp yapamayacağını sormuştum. Yapabileceği birşeyse elbette memnuniyetle yapacağını söylemişti. Ve heyecanla beklediğim an geldi. Dün kargoyla harika kolyelerime kavuştum.

Heyecanla açtım paketi:



Poz poz fotoğraf çektim:


Kutudan çıkan şu sürpriz ise beni ziyadesiyle sevindirdi:

Trust me I 'am a Blogger kolyesinin benim ve tüm anneler için yorumlanmış şekli. Bayıldım Noracığım ellerine kollarına sağlık.


Aslında birini kocama yaşgünü sürprizi olarak vereyim demiştim. Ne de olsa bir erkek olarak kolyeyle hiç işi olmayacak ve bu bebekler benden hiç ayrılmayacaktı. Maalesef kocam siyah olana el koyarak "arabaya asayım bunu" dedi. Ama bu benim hiç aklıma gelmemişti :(

Akşam yavrularım kolyeleri gördü ve takmak istedi. Bir de güzel poz verdi sıpalar:

Siyah kolyeyi kocama kaptırmadan bir kez olsun takayım bari dedim ve işte tadaaaaaa:


Fakültede çok büyük süksem oldu söylemeden edemiyciiimmmm. Noracığımın ellerine kollarına sağlık. İlgileniyorsanız bir bakın derim ben. 

Bu da kırmızı kolyemin takılmış hali  Siyahtan daha belirgin oldu sanki (kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun misali), dün siyahı farketmeyen hocam bile kırmızı olunca ne bu diye baktı :)   )



6 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Çok ciciiii.Evet ben biliyorum bu kolyeleri.
Harry Potter favorimizdi.:))

ferulago dedi ki...

hepsi birbirinden güzel :)

^zeynep^ dedi ki...

Belit'in sari lülelerine, Berke'nin gülüsüne asik oldum!!! evet asigim su an!! :)
masallah ne kadar büyümüsler!

iyi günlerde kullan kolyelerini!

ferulago dedi ki...

zeynep; çok teşekkür ederim :) aslında oğlum daha sevimli gülüyor ama poz ver deyince coştu :)

Adsız dedi ki...

Kolyeler miniklere daha çok yakışmış ama:) Arabaya asmak fikrini sevdim, ya da yataklarının üstüne de asılabilir aslında..

ferulago dedi ki...

Elvan Özen,yataklara asmak benim de aklıma geldi ama oğlum sağolsun bunu henüz yapamayacağımı açık ve seçik olarak ifade etti :)