26 Ağustos 2009 Çarşamba

Merak etmiyorum

Turkcell dandik reklamlarıyla beni iyice 3G'den soğuttu. Hediye olarak verdikleri 1 saatlik mobil tv'yi kullanmadım bile. Hele görüntülü konuşmayı denersem Hidayet bir yerlerden çıkıp Mustafa Topaloğlu'nun muhteşem Obama klibindekine benzer salak dansını yapacak, o üç kız arkamdan fırlayıp merak ne güzel şey diye beni kovalayacak sanıyorum.

O kadar reklam bütçen olsun ama git bu salak reklam serisini yaptır. Serinin her reklamı birbirinden kötü. Sanırsın hayat bir müzikal de herkes böyle dolanıyor ortalıkta. Bir de bir sürü adama oynasın diye para saymışlar, valla tamamen israf, yazık olmuş. En zavallıları da merak ne güzel şey diye ortalarda dolanan kızlar. Garipler reklama çıkıp ünlü olacağız diye düşünürken Facebook'ta kendileri için "3G'nin anlamı 3 Gerizekalı diyenler" diye gruplar kurulmuş. Çok acı ama reklam gerçekten de salakça. Turkcell'i benim üstümden kazandığı paraları böyle çarçur ettiği için kınıyorum.

6 yorum:

nora dedi ki...

Ah be ferulagocum içimi okumuşsun :D

Ama şimdi sana bana kötü ya da saçma gelse de, prodüksiyonun büyüklüğü olsun, o dandirik şarkının melodisi olsun hatta ve hatta bu reklamın bize garip gelişi olsun, kendisinden söz ettiriyor... Bak sen bile sadece faturalarınla değil blogunda ona yer vererek bile, hatta o kızlarla ilgili face'te grup kurulması vs. ile tavukcelle ayrıca prim yaptırıyoruz :D Reklamın iyisi kötüsü olmaz lafının en efektif yaşandığı bir ülke burası bence :D

O diil de ayıp olcak azcık ama ben o şarkıdaki malum kelimeyi başka bir malum kelimeyle söylüyorum nasıl komik oluyor ehuehe :D hani böyle kafiyeli hani :D:D:D

ferulago dedi ki...

nora, haklısın, Türkiye'de reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı var. Ancak blogumda yazıp prim yaptırsam da kullanmıyorum. Primleri biraz azalıyordur herhalde :)

^zeynep^ dedi ki...

Canim merakin nesi güzel dimi, valla ben de çok gicik oluyorum. insanin basina zaten ne geliyorsa meraktan geliyor.

ferulago dedi ki...

Zeynep A., Doğru demişsin. Trafik kazası sonrası arabanın etrafına toplanıp arabanın patlayıp yanmaya başlamasıyla yaralanan çok kişi var bu ülkede ne de olsa. Bu arada "curiosity killed the cat" diyerek konuyu ingilizce sularına çekelim :)

GeCe dedi ki...

ya bir de o kadar sık çıkıyor ki o reklam insanların bilinç altına girdi çirkini bile beğendirirler bunlar ben ise sözlere hastayım ama sinir hastası

ferulago dedi ki...

GeCe, Yıllar önce artema mıydı neydi bir armatür reklamı vardı hatırlarsan. Çocuk musluğu açıp kapıyordu, önceleri gıcık oluyorduk ama sonra hepimiz sarmıştı. Öyle ki son reklamın yayın tarihi ve saati gazetelerde ilan edilmişt, hepimiz oturup seyretmiştik. Ama bu sefer böyle olacağını sanmıyorum. Turkcell cebimizden bir suru para goturuyor çünkü. 12 yıldır turkcelliyim ama bazı uygulamalarına sinir oluyorum. O yüzden sinirim iyice hopluyor bu reklamı görünce. Benim gibi bir sürü insan dana var mutlaka :)