5 Kasım 2010 Cuma

Son kontrol

Bugün son kontrolümüze girdik. Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi. Bebekler de, plasentalar da, amniyon sıvıları da gayet iyi durumdaymış. "Seni NST'ye bağlayayım" dediğinde önce bir sorun mu var diye endişe ettim. Ama sorun yokmuş, "dosyanın içine NST çıktısını da koyarsın, bağlanmadım demezsin" deyince rahatladım. Bebeklerimizin kalp atışlarını bir kez de o cihazda izledik, kasılma olmadığını gördük ve rahatladık. Artık Salı gününe hazırız. Bugün annem Ankara'dan yanımıza geliyor. Evdeki ufak tefek işleri halledeceğiz, hep birlikte hazırlıklarımızı tekrar gözden geçireceğiz.

Pazartesi yatış işlemlerimi yaptırmaya ve tahlil için kan vermeye hastaneye gideceğiz. Sonrasında izinli olarak eve çıkıp salı günü direkt ameliyata gireceğim. Özel odamızı da ayarladık mı değmeyin keyfime :)

10 yorum:

Bilges dedi ki...

OH NE GÜZELL.. geriye bebisleri beklemek kalıyo... allah saglıkla ve kolaylıkla kavustursun. sonrası da cok kolay gecsin insallah.. darısı basıma insallah

ferulago dedi ki...

Bilges, ikimiz için de inşallah diyorum :)

Sndrfknella dedi ki...

Minik bloggerlarımız geliyor yaşasınnnnnnnnnn :)))))) Sanki bir yakınımın bebekleri oluyormuş gibi seviniyorum, sağlık ve sıhhatle ve kolaylıkla dünyaya gelmeleri için dua ediyorum, ne ilginç aslında değil mi?
Ne mutlu ki, aklı sağlam, vatanını, çevresini ve bu dünyayı paylaştığımız hayvan dostlarımızı bu kadar seven, çağdaş ebeveynleri olacak bebeklerinizin.

Güzel haberlerinizi bekliyorum :)))) Kolay gelsin şimdiden.

Sevgiler,

serrose dedi ki...

Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ha!!Canim hayirli dogum diliyorum sana dualarim seninle.sag salim gelsinler ;)cok merak ediyoruz onlari.

Odulun var bende

Sevgiler

Adsız dedi ki...

benim icin de o gunler gelecek mi:)))
gerci gelse de seninki gibi 5-4-3-2-1 seklinde gecmicek gunler. burda sezaryan yok , tibben bi sorun olmadigi muddetce. ikiz kadinlarin bebekleri T seklinde dursa bie normal dogum yaptiriliyor.
ben subat ayinda hergun gelip gelmicek mi diye beklicem. benimki de farkli bi heyecan olucak insallah.

ferulago dedi ki...

loriciğim, zaman çabuk geçiyor (en azındna son 1 aya kadar). Merak etme :) Burada bebekleri riske atmıyorlar ki. Ayrıca bebeklerin birisi ters olduğu için terslik çıkmasındansa böylesi daha iyi. ormal doğum diye başlayıp sezaryene dönmek de var işin ucunda en iyisi bu şekilde olması galiba benim için. Senin beklemen çok heyecanlı olacak eminim. Hepimiz heyecanla bekleyeceğiz hatta :)

ferulago dedi ki...

serroseciğim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve ödülün için. Kızmazsan kolaya kaçarak ödülü herkese yollamış sayacağım kendimi. Bir sonraki postta unutmam inşallah :)

ferulago dedi ki...

Sndrfknella, çok teşekkğr ederim iyi dilekler için. Okurken hem koltuklarım kabardı hem de mahcup oldum, hatta gözlerim doldu. İnşallah bahsettiğiniz gibi ebeveynler olabiliriz :)

Adsız dedi ki...

ferulagocum, zaten o yontem iyi , digeri kotu diye dusunmedim. turkiye de bu olay bi tercih meselesi ama burda boyle bi tercih sozkonusu degil. normal dogumla bebegimi riske atacak oldugumu asla dusunmuyorum ben.

ferulago dedi ki...

loriciğim, yanlış anlama, ben bebekleri riske atmıyorlar derken ikiz doğumları kastetmiştim. Tek bebek olsa ben de normal doğum yapmak isterdim. Ayrıca buradaki doktorum ikisi de baş pozisyonda gelirse normal doğum bile yapabileceğimi söylemişti ama oğlan dönmeyince sezaryene karar verildi.