24 Mart 2010 Çarşamba

Çek ayağını

İnternet sayfalarını gezerken bir reklam çıkıyor karşıma, siz de mutlaka görmüşsünüzdür. Ayak tabanına yapıştırılan bir detoks ürünü reklamı. Tamam, reklamını yapacaklar ama herhangi bir sayfayı açtığımda burnumun dibinde kocaman bir ayağın çıkmasından ve o ayağın gözümün önünde sallanmasından hiç hazetmiyorum. Ürün faydalı mı değil mi bilemem, ama bu reklamdan sonra hayatta almam. Az önce yine karşıma çıktı mesela. Iyyh, elimde olsa bir tane patlatıp ya da bir iğne batırıp çek şu ayağını burnumun dibinden diyeceğim ama sanal alemde olmuyor. Çaresiz reklamın bitmesini bekleyeceğim.

Bu arada bahar gelmiş ben yine evde yatarken. Hafif bir kırgınlık nedeniyle yine evde yatıyordum. Gerçi ben yatarken hava daha güneşliydi, daha baştan çıkarıcı görünüyordu. Ben dışarı çıkınca güneş ortalardan kaçtı. Saklambaç oynamıyoruz şekerim, çık ortaya :)

1 yorum:

asimetrik dedi ki...

Ferulagocumm sana ayynen katılıyorum; artık gazete vs.. açmak istemiyorum o ayak yüzünden; çok itici bir reklam olmuş ama beklemekten başka çare yok malesef..