20 Ekim 2010 Çarşamba

35+1 ve kargom

Bir arkadaşım son zamanlarda iyice şişeceksin demişti, gerçekten de öyleymiş. Ayaklarımdan sonra ellerim de iyice şişmeye başladı bugün. Hatta ağız mukozam bile şişiyor da konuşmam pelteleşiyor gibi geliyor bana. Onun haricinde bir sıkıntım yok neyse ki. Paytaklığım iyice arttı, göbek açık ara önde gidiyor. İyice komik görünüyorum :)

Kargomun bir parçası daha nihayet geldi. El ayak izi çerçevelerinin bu kadar büyük olduğunu farketmemiştim internet sayfasında. Meğerse kocaman şeylermiş. Uyku setim ise pek şirin ama içinden çıkması gereken yastığı çıkmadı. Hemen firmaya yazdım, bir de telefon ettim. Bakalım ne olacak. Fotoğrafını henüz çekmedim, çekince koyacağım. Daha doğrusu çekmeye, bilgisayara aktarmaya üşeniyorum diyelim. Kocam gelince ondan rica ederim :) Son dönemlerde üşengeçlik de başlıyor anlaşılan.

4 yorum:

Hamarat hanım dedi ki...

Bizde heyecanla bekliyoruz :) Şişme konusunda dikkat edin. Parmaklarınızla kavrama sorununuz falan olabilir. Aman çaydanlık vb. şeyler almayın elinize. Keşke komşum olsaydınız da biraz yardımımız olsaydı...

ferulago dedi ki...

Ha0arat Hanım, var maalesef. Özellikle sabahları kalktığımda çok zorlanıyorum, gün içinde biraz düzeliyor. İdare ediyorum ama çok sağolun :)

paNDuf dedi ki...

Aramızda sadece 2 gün varmış ne hoş..
Bende henüz şişme yok inşallah olmaz :))
Sevgiler.
paNDuf

ferulago dedi ki...

paNDuf, size de raht bir doğum diliyorum o zaman, ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz :)