5 Ekim 2010 Salı

Blogumda yeni bir 100

Bu blogu açtığımda bu kadar çok şey yazacağımı düşünmemiştim açıkçası. Ama gerekli ama gereksiz bu yazı dahil 466 yazım olmuş. Bir sürü şey paylaşmışım. Gördüklerimi, yaşadıklarımı, hissettiklerimi anlatmışım, hamileliğimden ve sonrasındaki düşüğümden bahsetmişim. Toparlanmaya çalışmamı anlatmış sonraki hamileliğimle iyice hamile bloguna çevirmişim. Nice acılarımı ve ne mutlu bana ki nice mutluluğumu paylaşmışım. "Kendime yazayım" düşüncem daha sonra "bebeklerime anı olsun"a dönüşmüş, bazen günlerce yazmamışım bazen günde 1-2 post girmişim ama hep yazmışım.

Sonuç olarak yazmış da yazmışım. Yazmaya başlarken bu kadar izleyicim olacağı aklıma gelmemişti. Yorum yazan, yazmayan blog arkadaşlarımla birlikte tam 99 izleyicim olmuş. Hepsi sürekli takip ediyor mu bilmiyorum açıkçası. Belki izleyici olup sonra da bakmaktan vazgeçmişlerdir, belki sürekli takip ediyorlardır benim de diğer blogları takip ettiğim gibi. Sonuç olarak 100. izleyicime 1 kişi kaldı. Bakalım kim olacak ya da daha doğrusu 100. izleyicim olacak mı :)

5 yorum:

Bilges dedi ki...

blogunla ilk defa karsılastım.. ilk sayfadsan basladım.. bazen agladım sonra guldum heyecanlandım... tam son sayfaya geldim .. dogumunu gormezsem olmaz dedim. izlemeye aldım.. yahu ben mi yanlıs gordum.. 100 yazıyo.

ay cok heyecanlandım :))
darısı basıma ...

ferulago dedi ki...

Bilges, 100. izleyicim olarak hoşgeldiniz, çok mutlu oldum sayenizde. Darısı başınıza :)

Adsız dedi ki...

Sizi sürekli takip eden fakat blogu olmayan takipçilerinizdenim. Bizler 100 ün içindemiyiz merak ettim. SEvgilerimle Ayfer

ferulago dedi ki...

Ayfer, Blogspotun bu husustaki ugyulaması nasıl inanın ben de bilmiyorum. Ama eminim öylesinizdir. :) Teşekkür ederim

Bilges dedi ki...

EĞER İZLEYİCİ İSENİZ ,BU SAYFAYA GİRDİGİNİZDE KENDİ PROFİLİNİZİ SEÇENEKLER KISMININ ÜSTÜNDE GÖRÜRSÜNÜZ..
SEVGİLER