19 Aralık 2012 Çarşamba

Hani dün bitecekti? + muhtelif hususlar


Yalancı TCDD hani dün bitecekti, öyle yazmıştınız dün. O zaman bugünkü "19 Aralık saat 15'e kadar sürecektir" saçmalığı da nesi? Biteceğine inanmıyorum ayrıca. Pis TCDD.

Güzel bir gün olacaktı bugün oysa, sabahtan asabımı bozdular yine. Neyse, sakin olayım.

Kızımın fotosunu koyacaktım ne zamandır. Pegasus geçenlerde bir kampanya yapmıştı belki görmüşsünüzdür, yeni uçaklarına çekilişle kızımın adını vereceklerdi (kendinden emin olma da bu kadar olur), bilmiyorum verdiler mi. Ama katılan herkesin kızının rap yıldızı olduğu bir klip hazırlamışlar. Kızınızın, sizin ve eşinizin resmini koyuyorsunuz, sonra oturup tatlınızı seyrediyorsunuz. Nedense bir türlü facebook'ta paylaşamadım, indiremedim de. Ben de klip oynarken tatlımın fotolarını çektim. Benim kızım yo yo yo diyen bir rapçi olmuş amanın. (Sevgili ayca şimdilik bu foto ile idare et, tekrar eklerim bir ara :)  ).



Bir ara oje kullanma alışkanlıklarımın değişmekte olduğundan bahsedip kokoş olmaya başlamam hakkında şöyle bir de yazı yazmıştım. 3 yıl sonra ne oldu peki? Kokoş bir kadına dönüşümüm tamamlandı. Artık dolabımda yok denecek kadar az açık renkli oje var, olanları da sürmüyorum zaten. Kırmızılardan sonra koyu pembelere, bordolara, sonra da siyah, yeşil, mor ve mavi tonlarına geçiş yaptım. Bir zamanlar beyaz ve uçuk pembeden başka oje sürmeyen bu kadının şu anda farklı tonlarda 3 mavi ojesinin olduğuna kim inanır? Ben bile zaman zaman inanamıyorum ama güzel de oldu be :) 

(bunlar ojelerimin bir kısmı bu arada, manikürcüde bile bendeki kadar oje yoktur :) )





7 yorum:

özii dedi ki...

bak sana değişik ve çok çılgın bir fikir vereyim :))) belki internette rastlamış olabilirsin...

Bu renkli ojeler var ya onların herbir rengini frech yapar gibi tırnak uclarına sür. üzerinede rakı beyazı:)))

ferulago dedi ki...

öziiciğim, rastlamamıştım, hatta rakı beyazı diye bir renk olduğundan da haberim yoktu (çok cahil gördüm kendimi). Yapacak vaktin var mı dersen, geçen gece çocuklar hazır uyurken oje süreyim dedim, sırayla uyanıp durdular, sonuçta sabahın köründe sol el mavi ojeli sağ el boş kalakaldım. Evden çıkmadan fırsat bulup sol eli silebildim ancak. Anlayacağın French falan şimdilik bana lüks :)

Adsız dedi ki...

Bende arasıra sizi takip ederim uzun süredir bakmamışım, bu yazınız ilgimi çekti. Bende de böyle bir değişim oldu, french yaptıran, cila süren ben oğlanın doğumu ve 35 yaş itibariyle mor, siyah bordo sever oldum birde bu yıl itibarıyla leopardan nefret eden ben leopar sever oldum. Okuyunca birtek ben değilmişim dedim:)) Bu arada ikizler çok tatlı, sevgiler:)) Selcan

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ferulago dedi ki...

Selcan, ben de yalnız olmadığımı duyduğuma sevindim :) çok teşekkür ederim ayrıca, oğlunuza öpücükler (hala küçük olduğunu varsayıyorum :) )

Adsız dedi ki...

Hala küçük, sizinkilerden biraz büyük:)) 27 aylık yatakda deli yatan modellerden, biz henüz parmaklıklıyız olmasa düşünemiyorum bile yerlerden toplardık heralde:)) Size de kolay gelsin umarım en kısa sürede atlatırsınız:)) Selcan...

ferulago dedi ki...

Maşaallah ona, size de kolay gelsin :)