1 Haziran 2009 Pazartesi

Bugünün devamı

Yaşgünüm gece 00:01'de kocamın mesajıyla başladı, daha sonra arkadaşların, öğrencilerin iyi dilekleriyle devam etti. Sınav bittikten sonra odama çıktığımda masamın üstünde beni bekleyen büyük bir çiçek buketi gördüm. Kocam sürpriz yapmayacağını söylemesine rağmen çiçek yollamış (çiçeğin sürpriz sayılamayacağını söylüyor) bana, ben sınavdayken arkadaşlar alıp masama koymuşlar sağolsunlar. Çok sevindim, şaşırdım, gözlerim doldu. İşte çiçeklerim ve benim bir kısmım. Akşama eve götüremeyeceğimi anlayınca vazo aramaya başladım. Yeteri kadar büyük bir vazo bulamayınca da 5 litrelik bir pet şişeyi keserek vazo haline getirdim :) Sabah fakülteye gittiğimde odam misler gibi kokuyor olacak ne güzel.

Kocamın asıl sürprizinin ne olduğunu öğrendim. Hani geçenlerde kafasında bir fikir olduğunu ama yetiştiremeyeceğini söylemişti bana. Blogumu A5 formatında bir kitaba dönüştürmekmiş projesi. Bir süredir düzenlemeleriyle uğraşıyormuş meğerse benden gizli ama araya fakülteyle ilgili işler girince ara vermek zorunda kalmış Yetiştirseymiş gayet güzel ciltletecek ve ilk ve tek kitabımı bana hediye edecekmiş. Almış kadar sevindim. Kocamın bana verdiği değeri zaten biliyordum ama bloguma da önem verdiğini görmek beni ayrıca mutlu etti. Bitirmesini dört gözle bekliyorum. Asıl hediyesini hazırlayana kadar idare etmem için aldığı kitaplarımı bekliyorum şimdi, internetten sipariş ettik ama henüz gelmedi.

Günün ilerleyen saatlerinde pek çok telefona cevap verdim, facebook'tan gelen mesajları, yorumları okudum, sizlerin yazdıklarını onayladım (ama henüz cevap yazamadım), 2 arkadaşımla minik bir pastaya mum diktim, üfleyip dileklerimi diledim ve sonra da sınav kağıtlarını okumaya giriştim. Bir yaşgünüm daha hem yalnız hem de tüm sevdiklerimle birlikte geçti. Yağcılık sanmayın ama sizlerin yaşgünü dilekleri beni ayrıca mutlu etti. Bu bir yıl içinde hem sevinçlerimi hem de üzüntülerimi paylaştınız, yaşgünümde de yanımda olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim, eksik olmayın :)

11 yorum:

lori dedi ki...

yani enisteyi ben kutluyorum sahsen super dusunmus walla. ciceklerin guzellii mi desem, blogunun eline o sekilde kitap halinde verilmesi mi desem? yani super fikirler bunlar cidden.
ayrica evet yani eksik olmayalim. (bi biz eksigiz cunku :P)

Haydins dedi ki...

Ohh mis kokuyor buralar :)

Merve dedi ki...

Canımmm iyiki doğdunnnn! Nice senelere eşinle birlikte inşallah..
ne güzel süpriz çok hoş olmuş.. :)

ferulago dedi ki...

lori, kitap kısmını ben de dört gözle bekliyorum. Yine yaptı yapacağını :)

Haydins, sabah odaya girdiğimde gerçekten de mis gibi kokuyordu oda.

ferulago dedi ki...

Mervecim, çok teşekkür ederim. Ben dee bayıldım sürprizine

lale kunt dedi ki...

yorumum geç oldu güç olmasın :)
tebrik ediyorum, kocaman öptüm seni.. çiçeklerin çok güzel, kooocaman bi buket kucağına nasıl sığdı onlar? :)
kocan da çok romantik ve şeker bence, yazılarını kitap olarak bastırmak süper fikir.

ferulago dedi ki...

uyuz cadı, çok sağol. Buket kocaman cidden, galiba ben de hala kocamanım :)

GeCe dedi ki...

gerçekten çok güzle bir fikitmiş blog kitabı çok şanslısın

İkiz Babası dedi ki...

sana az bile, elimden geldiğince seni mutlu etmek istiyorum. çünkü sen en iyisini hakediyorsun. :)

ferulago dedi ki...

GeCe, fikir harika, kısa sürede tamamlanır umarım. Yazmaya biraz ara mı versem acaba yetişmesi için? :)

ferulago dedi ki...

RamirezK, sen de öyle :)