11 Ocak 2010 Pazartesi

Yine mi sen?

Bütün haftasonu savaştığım soğuk algınlığının bu akşam baş ağrısı eşliğinde tekrar işgale yeltenmesi nedeniyle eve biraz erken geldim. Yattığım yerden televizyon seyredeyim derken yemekteyiz programına rastladım. Uzun zamandır seyretmemiştim. Bu arada halk oylaması saçmalığını kaldırmışlar. Çok da iyi olmuş. Elalem sms atacak, sonra pazar günü canlı yayında insanlar kapıştırılacak, saçma sapan bir şeydi. Neyse ki kaldırmışlar bu uygulamayı.

Ne diyordum. Bugünkü programda yine eski yarışmacıları bir araya toplamışlar. Karadenizli bir adam vardı, herşeye türkü söyler gibi karşılık veriyordu, sanırsınız operet izliyorsunuz. Ama adını bilmediğim toparlak bir yarışmacı var ki, bu Karadenizli hiphop yıldızını sollayıp geçiyor. Restoran işletmecisi veya sahibiymiş galiba. Geçen sefer de içim bayıldığı için fazla seyredememiştim kendisini. Bir insan herşeyi mi bilir, herşey hakkında mı fikir sahibidir anlamadım ki ben. Herşeyi biliyor ve kimse sormadan uzun uzadıya açıklamalarda bulunuyor. Bir de evsahibi gibi gittiği heryerde baş köşeye oturuyor nedense. Adam içimi baydı. Ben o grubun içinde olsaydım herhalde saçını başını yolardım sinirden. Bu kadar mı itici bir insan olur. Birşeyler biliyorsan susarsın, birisi sorduğunda fikir beyan edip engin bilgini ortaya koyarsın da insanlar seni hayranlıkla dinler.

Ayyyy, içim bayıldı çeviriyorum kanalı. Bir daha da gelmem yemekteyize :)

2 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

ben bu programin reklamlarina bile tahammül edemiyorum. hic izlemedim, izlememde. reklamini gördügüm an bile kanal degistirmeme yetiyor:) hepsi nasil olsa senaryo bunlarin, tek maksat milleti keklemek... Bu arada geçmis olsun! dikkat et kendine!

ferulago dedi ki...

Zeynep A., ilk zamanlar bu kadar değildi, ama artık insnalar direkt kendilerini göstermek için katılır oldular. Geçenlerde birisi aynen şöyle demiş mesela "ben buraya kendimi göstermeye geldim, önünüze hazır birşeyler bile çıkarabilirim". 1-2 şarkı söyleyip bir yerlerde çalışıyorlarsa fiyatlarını artıracaklar, belki de başka kapılar açılacak önlerinde. Aynen Andy Warhol'un öngördüğü gibi yani.