16 Eylül 2010 Perşembe

12-13 Eylül

Bu iki tarihin kimbilir kimler için ne önemi vardır. İlki herkes için oldukça kötü bir döneme ait, sonrasında da referandum yapılan zaman olarak tarihtekini yerini alacak mutlaka. Benim içinse bu iki tarihin bambaşka bir önemi var.

12 Eylül doktoramı verdiğim tarih. 13 Eylül ise doktoramın ertesi akşamı kafam rahat halde gittiğim Tarkan konserinin tarihi. Biletini hala fakültedeki odamda saklarım hatta. Ama artık bir anlamı daha var benim için 13 Eylül'ün, o da yardımcı doçentliğe atanma tarihim. Doktoramdan tam 7 yıl ve 1 gün sonra atamam yapıldı nihayet. Bebeklerim annelerine şans getirdi, bunun başka açıklaması yok. İnşallah babalarına da şans getirirler de o da benim gibi 7 yıl beklemek zorunda kalmaz.

(GeCeciğim, darısı sana aynı zamanda).

10 yorum:

NiLaY dedi ki...

TEBRİKLER CANIM :) DARISI BENİM DE BENİM DE BAŞIMA :) 50d'DEN 33'E ATANMADIĞIM İÇİN DOKTORAMI UZATMIŞ BEKLİYORUM, VALLA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA, DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA :)

ferulago dedi ki...

NiLaY, çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda önce 33'e sonra da yar.doç.luğa atanırsın. Hayatımızın 8 yılını harcaıyoruz lisansüstü eğitim için, sonrasında kadro garantisi olmaması maalesef çok acı. 33 olsan da gerisi gelmiyor bir türlü. Hek edip de bekleyen herkesin gönlüne göre olur inşallah.

Unknown dedi ki...

tebrikler, darısı başımıza, gerçi ben de inşalla bu ay vericem doktoramı :) gerçekten zorlu dönemler, geçmiş olsun :)

ferulago dedi ki...

ekinklch, şimdiden tebrik ediyorum :)

deniz dedi ki...

tebrik ederim. hayırlı olsun.

ferulago dedi ki...

deniz, teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Tebrikleeer...Darisi bana da ayni zamanda :) ve de bekleyen herkese...
Aslihan

GeCe dedi ki...

allahım bu günlerde aldığım en güzel haber tebrikler nihayet

ferulago dedi ki...

GeCe, çok teşekkür ederim canım. Darısı sana en kısa zamanda

ferulago dedi ki...

Aslıhan, en kısa sürede umarım :)