19 Şubat 2009 Perşembe

Hayat devam ediyor

Öncelikle anneannemizin vefatı için yazdığınız mesajlara çok çok teşekkür ederim. İnsanın acısının paylaşılması çok güzel. Şahsen sadece İlkay'ı tanıyor olsam da bloglarınız aracılığıyla hayatlarınıza girerek, paylaştığınız duygularınızı, düşüncelerinizi okuyarak hepinizi tanıyormuşum gibi geliyor. Herkese tekrar tekrar teşekkürler.

Fakültenin açılmasıyla çok yoğun bir haftaya girdik. Öğrenciyle uğraşmak, birşeyler öğretmeye çalışmak her ne kadar güzel olsa da (bazen değil ama), fakültenin en güzel zamanı yine de öğrencinin olmadığı, derslerin yapılmadığı zaman. Eminim öğrenciler de aynı şeyi düşünüyordur. :)

Yine yazacağım, aklıma gelenleri paylaşacağım ama ilk haftanın yoğunluğu, aptallığı mı diyeyim, nedense aklıma yazacak birşey gelmiyor şu anda. Yorgunluktan olsa gerek. Bir de okunması gereken dağ gibi bir defter yığını var beni bekleyen. İşleri halledip biraz da dinlenince blog dünyasındaki yerimi tekrar alırım herhalde.

Sadece diyet haberi verebilirim sizlere, 61.2 kg olmuşum. Bu aralar kilo vermem biraz yavaşladı ama olsun, düşme var ya nasıl olsa, mutluyum yine de :)

7 yorum:

serrose dedi ki...

Hadi dinlen gel cabuk genee :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

yeni haberim oldu.başınız sağolsun.Allah sabırlar versin..

bu arada kilo verme azminden ötürü kutlarım.toplamda kaç kilo vermiş oldun?kusura bakmadın umarım cevaplamak istemezsen anlarım:))

ferulago dedi ki...

daha önce yazmıştım hiç sorun değil, şu anda kağıt üzerinde 9.5 kg :)

Adsız dedi ki...

İlginize teşekkür ederim. :) 1. ayın sonundayım henüz 3 kg verebildim. Aslında geçen haftanın sonunda da aynı kilodaydım bu hafta durdu nedense. Dışarıda yemek yemek zorunda kaldığım günler dışında iyi gidiyor. Umarım ben de sizin gibi uzun süre azmimi koruyabilirim.

ferulago dedi ki...

1 ayda 3 kg gayet güzel, tebrik ederim :)

özii dedi ki...

Bende yeni gördüm ,Allah rahmet eylesin. Sevdiklerimizi kaybetmek çok acı ...Başınız sağolsun...

ferulago dedi ki...

özii, çok teşekkür ederim.