26 Mart 2009 Perşembe

Yat yat nereye kadar

Yat yat sıkıldım. Hatta belim iyice ağrımaya başladı. Hamileliğinin son 3 ayında yatmak zorunda kalan tanıdıklarım var, umarım onlar gibi olmam. Hem çok sıkıcı hem de dediğim gibi rahatsız edici.

Annem ve babam her an başımda, gak desem geliyor, guk desem gidiyorlar. Dışarı çıkmaları gerektiğinde nöbetleşe çıkıyorlar. Prensesler gibiydim, artık kraliçeler gibi oldum iyice. Maiyetim her an etrafımda, bir isteğim, arzum var mı diye etrafımda pervane. Cuma günü kocam da gelecek, oh değmeyin keyfime. Ama dediğim gibi yatıp durmak bir yandan iyi, bir yandan kötü.

Aklım fakültede. Bensiz çok zorlandılar mı, neler yaptılar derste diye. Defterlerin tümünü ben okuyayım bari haftaya, fazlasıyla hak ettiler bunu.

Evde televizyon karşısında pinekliyorum. Neyse ki hiçbir kadın programına kapılmadım henüz. Paşalar gibi açtım Eurosport'u, önce Curling yarışmalarını seyrettim şimdi de Dünya buz pateni şampiyonasını seyrediyorum. Çiftlerde son yarışmalar vardı az önce, dün de kısa programlarını seyretmiştim. Şimdi de erkeklerde kısa program var. Bizim patencimiz maalesef yarışmış, ama yayına geçmeden önceki bölümdeymiş, üzüldüm göremediğime. Gerçi Evgeny olmadan tadı çıkar mı bu şampiyonaların bilmiyorum. Evgeny Plushenko, hani geçen sene Eurovision'da Rusya adına yarışan adamın arkasında buz dansı yapan sarışın adam. Hatta o zamanlar Rusya'nın onun sayesinde kazandığı bile söylenmişti. Haklılardı bence çünkü ben bile az kalsın Rusya için mesaj atacaktım (belki de attım hatırlamıyorum). Yarıştığı zamanlarda harika işler çıkarırdı. Resmen mükemmel, hatasız gösteriler sergilerdi. 4'lü birşeyi ilk yapanlardandır kendisi. Yarışmalardan sonraki gösteri kısımları da muhteşemdir. Youtube'a Plushenko ve Sex Bomb kelimelerini girin, seyretmediyseniz seyredin muhteşem eğlenceli performanslarından birini (Youtube çalışıyor bu arada, aman nazar değmesin). 2006'dan beri yarışmıyor maalesef, profesyonel oldu, artık şampiyonaların eskisi gibi anlamı kalmadı bence, yazık. Ama yarış yarış nereye kadar, o da haklı tabii.

Çiftleri seyrederken o anda yarışmakta olan çiftin geçen sene Şubat ayında geçirdiği talihsiz bir kazadan bahsettiler. Yanyana tek ayak havada dönerlerken adamın pateni kızın yüzüne çarpıyor, burnunu, yanağını çiziyor. Dediklerine göre 80 dikiş atmışlar kızın yüzüne ama iyi toparlamış. Hem iz kalmamış yüzde hem de gayet güzel çıktı kaydı hatun. Ben olsam fobi geliştirirdim herhalde. O anın haberlerde verilen görüntülerini görmek isterseniz yine google'a veya youtube'a girip "Jessica Dube accident" yazmanız yeterli. Kan falan yok merak etmeyin. İçim acıdı kıza ama.

Ben televizyonuma ve tatlı uykuma geri döneyim yavaş yavaş.

13 yorum:

Sibel GÖZ dedi ki...

canım..tahmin ediyorum şu anki durumunu.. oğluma hamileyken banada doktor en az 1 ay sadece ihtiyaç ve yemek için yataktan çıkacaksın demişti.kullandığım ilaçlarda uyuşuk gibi yapıyordu..çok zorlanıyor insan ...
sevgiyle ....

ferulago dedi ki...

Sibel GÖZ, çok zormuş cidden, ben 2 günde sıkıldım bayıldım, 1 ayı düşünemiyorum. Ama sonucu güzel olmuş, Allah bağışlasın.

İkiz Babası dedi ki...

of be ne şanslısın valla, bana da verseler şööle 3-5 gün hatta 3-5 hafta rapor, yayıla yayıla döne döne yatsam evde. okulu falan merak etmem özlemem senin gibi değilim ben. kim naaparsa yapsın. ben yatayım yeter.
evet o dediğin adamı hatırladım. muşulengo muydu neydi. örövizyonda adam önde şarkı söylemiş o arkada olduğu yerde döndü falan bişeyler yapmıştı.
benim de bu yönde bir fikrim var biliyorsun, hadise bu yıl önde şarkı söylesin arkada semih saygıner 3-5 bant sayı alsın şov yaparak, ya da arkaya fatih terimi oturtalım, el kol hareketi yapsın, ağzını burnunu oynatsın şekilden şekile girsin. biz de onlar gibi birinci olalım. nasıl ama fikrim.
şaka bir yana dinlen iyice hayatım, ikiniz de kendinize iyi bakın aklım hep sizde...

ferulago dedi ki...

Fikrin süper bence hayatım :) İlk duyduğumda da beğenmiştim zaten. Bizi merak etme, gayet iyiyiz, senin hayalindeki gibi döne döne yatıyoruz.

özii dedi ki...

Az sabret ferulago... Annelik başladı küçük beyefendi yada hanımefendi ne isterse artık o ... Ben de çok gıcığım dimi?
Ama evde oturmak konusunda haklısın , sıkar.
Doğuma 1 gün kala bile fıttır fıttır geziyordum , annem derdiki sokaklarda doğuracaksın...

ferulago dedi ki...

özii, tamamen haklısın. Hayat bundan sonra yavrulara göre ayarlanıyor. Alışmam lazım şimdiden :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ferulago:canım seni mimledim,hazır evdeyken resim çekmen falan kolay olur hem zaman geçer diye,bak bakalım;)

Opal dedi ki...

yat yat nereye kadar deme Ferulago , dogduktan sonra "-keske yatsam da doya doya uyusam" diceksin o minnos yaramazlik yaparken :)) o zaman bu yaziyi hatirlatirim sana bak! elimde kanit oldu bu.
mucxx

Adsız dedi ki...

nasilsin? biraz daha iyi hissediyor musun kendini? dinlen-keyfine bak-surekli cali$maya ali$kin oldugun icin zor geliyordur ama okulda ki i$ler bir $ekilde gider-onemli olan sen ve bebi$in-optum ikinizide.

ferulago dedi ki...

Prettycool, en kısa zamanda. Annem yataktan aşağı inmeme izin verdiğinde :)

Opal, haklısın ama hiçbir zaman fazla uyumayı (kocamın aksine), sürekli yatmayı sevmedim, o yüzden canım sıkılıyor. Belim ağrımasa belki bir derece.

Salıncakta iki kişi, iyiyim galiba. Haftaya ayaklanınca belli olur herhalde. Ama bundan sonra daha ağırdan alacağım herşeyi, işler bitmez ne de olsa haklısın :)

denizero dedi ki...

__çok geçmiş olsun .... belin için yogayı öneririm, ben yapiorum ve omurgaya müthiş iyi geliyor ... mutlaka dene __

serrose dedi ki...

:)
dedigin videolara bakicam bi merak ettim.
Bu prenseslik ve kralicelik durumunu sevdim zira burada yapamiyorum ben :(
tadini cikar dikkat et kendine
sevgiler

Unknown dedi ki...

Hayat bebe öncesi bebe sonrası diye bir kaç parçaya bölünüyor.Hep tatlı telaşlar bunlar.
Şimdi uyumanın keyfini çıkarın.