8 Nisan 2009 Çarşamba

Acayip şeyler oluyor

Sabahın köründe kalkmış, biraz etrafta dolanıyordum. Televizyonun bir kanalında bir önceki gece yayınladıkları magazin programının tekrarını veriyorlardı. Vakit geçsin diye televizyonu 15 dakika sonra otomatik olarak kapanmaya ayarladım ve seyretmeye başladım. Ne gördüğüme inanamazsınız ya da inanırsınız çünkü hakkında yazacağım şahıs düşünülürse çok makul ve mantıklı geliyor insana.

Uzaylı türkücümüz Mustafa Topaloğlu'yla ilgili bir haber vardı. Kendisi Obama için bir şarkı yazmış, bir de üstüne klip çekmiş. Klibin tamamını gösterdiler. Obama, welcome to presidency diye kah Türkçe kah İngilizce sözleri olan bir şarkı. İngilizce sözlerin tercümesini de altyazı halinde koymuşlar. "Durdur bu savaşlarııııı" derken arkada meşhur ağlayan çocuk resmi vardı. Burhan'ın Çiko'su yani. Ağzım açık bakakaldım. Görmediyseniz mutlaka görmeniz lazım. Google'dan arayıp bulabilirsiniz. Bu klibi gördükten sonra acaba Ajdar'a haksızlık mı ettiler diye de düşünmedim değil. Ama en büyük haksızlık Mustafa kardeşimize yapılmış bence. Adam ne güzel hoşgeldin başkanlığa diye bir şarkı yazmış ama onu Obama'nın yemin töreninden önceki kutlama törenine davet etmemişler. Fena mı olurdu, U2 çıktığında sahnenin bir köşesinden de bizimki çıksaydı ve Bono ile düet yapsaydılar. "Obaaamaaaaaaaaaa, Hoşgeldiiinnnnnnnnnnnn başkanlığaaaaaaaaaaaaaaaaaa".

Daha neler göreceğiz bu hayatta :)

6 yorum:

Merve dedi ki...

haha :) güllüoğlu baklavasını yapmış obamanın gördünüz mü? ;)

Opal dedi ki...

bu yalakalar yuzunden turkiye'li olmaktan utaniyorum!kucuk gordugumuz iran kadar bile olamiyoruz yalaklanma konusunda. bari onurumuz kalaydi! baska da bisey demiyorum. same shit different smell, ne buyuk bisey obama gelmis bizi sereflendirmis, artik cok umutluyuz cunku obama geldi! artik hersey cok guzel olcak cunku obama geldi! artik kriz mriz viz gele tiris gide cunku obama geldi! ama karisinin tum gezilerine katilicagi halde onun yaninda gelmedigi tek ulke turkiye.(vay zavalli biz!)
keske karin gibi sen de gelmeyeydin, keske menderes zamanindan beri hic gelmeyeydiniz! keske!

serrose dedi ki...

ha ha ah bu adamin sacmalama kapasitesi cooook fazlaaa :)))

ferulago dedi ki...

Merve, görmez miyim? Amerika'ya yollayacaklarmış. Başbakanınkini de yapıyorlarmış ama bıyığı tutturamamışlar bir türlü.

Opal, baklavayı da duysaydın of anam of.

serrose, keşke adamcağız oy oy Emine olarak kalsaydı

lale kunt dedi ki...

Tam dicektim baklavasını yapmışlar diye benden önce Merve söylemiş :))
Ya biz ne acayip komik bir milletiz? Dün akşam haberleri izlerken nasıl güldüm nasıl güldüm.. Neler neler yapıyo millet Obama geldi diye.
Ciddi ciddi düşünüyorum biz niye böyleyiz? Neden normal değiliz?

ferulago dedi ki...

uyuz cadı, yalakalık aldı başını gidiyor nedense. Hayır o baklavayı yapın da ne oldu? Obama seni Amerika'ya Beyaz Saray'a mı davet edecek? Mustafa' da sanki seçimlerde destek verdi kendisine. ne diyeyim, pes işte.