19 Kasım 2008 Çarşamba

Unutulan bir gelinlik modeli

Geçenlerde bir blogda gelinlik modelleriyle ilgili bir yazı vardı hatta ben de yorum yazmıştım ama hangi blogdu unuttum. Bu kadar unutkanlık olur mu pes diyorum artık. Yıllar önce gördüğüm bir model vardı, evlenirsem buna benzer bir şey yaptırabilir miyim acaba diye düşünmüştüm. Işıl ışıl bir modeldi, çok beğenmiştim. Sonra aklımdan çıktı gitti, evlenirken de zerre kadar hatırlamadım. Modelin nasıl bir şey olduğu dediğim gibi, geçen gün yorum yazınca aklıma gelmişti. Yine de tam olarak hatırlayamamıştım. Ama az önce fakültede bir iş için disket lazım olduğunda eski disketleri karıştırırken o modelle karşılaştım . Hangi siteden bulmuştum, ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum ama bence hala çok güzel. İleride nikah tazelemeyi falan düşünürsek aklımda olsun :)

7 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

çok zarifmis gercekten. gelinliklere doyum olmuyor. evleniyoruz, gelinligimizi giyiyoruz, yine doymuyoruz. (yani ben öyleyim baskalarini bilmiyorum) Ben gelinligimi iki defa giydim, bi nikah'ta türkiyede, bir de dügünde isvicre'de...

ferulago dedi ki...

Ne güzel, benim de içine girer girmez tekrar giyme gibi bir planım var. Hatta kocamla tekrar fotoğraf mı çektirsek acaba diye konuşuyorduk geçenlerde :)

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

çok güzelmiş tercih edilebilir :)

^zeynep^ dedi ki...

neden olmasin, bence cok güzel bir fikir, hazir esin de razi olmusken, hemen cektirin fotonuzu. Benimki damatligin icinde cok eziyet cekmis gibi burun kiviriyor böyle seylere.

ferulago dedi ki...

Tercih edilebilir evet, hatta aslında bakınca sanki normal bir elbise üzerine benzer ışıldayan boncuklar vs bulunup işlenebilir gibi geliyor. Orijinali kimbilir ne kadardır. Tasarımcısının ellerine sağlık :)

elfeyp dedi ki...

Hiç bitmez bu favori gelinlikler. Düğünün üzerinden yıllar geçer, akılda kalır hep :)

ferulago dedi ki...

Elfeyp, İyi ki düğünden kısa süre sonra bulmadım bunu, yoksa dövünür dururdum. :)