26 Kasım 2008 Çarşamba

Yine mi Angie

Az önce radyoda bir dedikodu haberi verdiler, bu haftasonu yapılacak bir ödül töreninin kırmızı halı görüntüleriyle doğrulanabilirmiş. Dedikodu şu: Angelina Jolie tekrar hamileymiş. Radyodaki kız "Yok artık diyebilirsiniz ama 3 aylık hamile olduğu söyleniyor" dediği sırada ben cidden de yok artık demiştim. Daha ikizleri yaşına girmedi, kadın tam bir kuluçka makinesi gibi. Demek Brad Pitt üstüne ceketini atsa hamile kalıyor kadın. Ben daha bir taneyi becerememişken elalem futbol takımına doğru ilerliyor maşallah.

Gerçi bir yandan da takdirle karşılıyorum eğer haber doğruysa. Kadını cesareti için kutlamalı herşeyden önce. Bir de bu kadar güzel bir anne-baba genlerini mümkün olduğunca yaymalı, daha çok çocuk yapmalı. İlk biyolojik kızlarına hayranım mesela, o ne tatlı şey öyle maaşallah. Nasıl olsa bakma-büyütme problemleri yok, ben olsam ben de doğururdum.

4 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

inanmıyorum yaa şimdi bişi söyleyeceğim ama neyse kendime hakim olayım...çocuklara bakacak birinin olması konusuna katılıyorum..haklısın bende olsam bende bir daha doğururdum..

Haydins dedi ki...

:) bende yok artik diyorum valla..Bende gecen markette gordum daha 1 yasinda yok sanki bir bebek var arabada ama kadin hamile..Bu ne acele diyesim geldi valla..

^zeynep^ dedi ki...

Ay bu kadini gördükce benim de ardi ardina söööyle catir catir dogurasim geliyor. Tabi demesi pek kolay, hanim kizimizin bakma derdi yok, dogurma derdi yok (hepsi sezaryen) kilo alma derdi yok (kestirip bictirme olayi) olsun ben yine de hayranim kendisine. Hem hamile kalmasina ve yeni evlatlar edinmesin hic sasirmiyorum cünkü hedefi yaklasik on cocuk sahibi olmak...

ferulago dedi ki...

Zeynep A., bu kadın insanüstü bir varlık, kestirmesine gerek yok sanıyorum, o kiloları sanki çantasını koltuğun üzerine bırakır gibi veriyordur. Ben de daha doğurmamış halimle diyetisyene gidiyorum. Bu gidişle 10'u da geçer bunlar sanıyorum. İlk oğlu yalnız kalmasın diye yine oralardan ikincisini evlat edinmişti, Zahara yalnız kalmasın diye bir Afrika'lı daha evlat edinir, sonra ikizler kendi aleminde, kızım yalnız kalmasın diye bir daha doğurur, araya da 1-2 ikiz girerse vay anam vay :)