31 Ağustos 2010 Salı

Herkesin hayali bu değil mi?

Herkesin en azından çoğu kişinin hayali bence şudur: İstediğin kadar yemek yiyeceksin ama başkası senin yerine spor yapacak ve sen yorulmadan, terlemeden zayıflayacaksın. (Pasif jimnastik aletleri bu amaçla çıkmadı mı piyasaya zaten?). İşte dün olanlar bana bunu hatırlattı. Dün Eskişehir'de doktor kontrolümüz vardı. Çıkışta kocam kutlama yapmak için bir dilim pasta yememe izin verdi. Ben de afiyetle yedim. Pasta dilimi biraz kalın olduğu için suçluluk duydum ama bu sonrasında evde yemek üzere 2 porsiyon güllaç paketletmemize engel olmadı. Akşam da güllacımın yarısını yedim, daha fazla abartmayayım dedim.

Bu sabah tartıya çıktığımda kilo artışı görmeyi korkuyla beklerken 800 g kadar zayıflamış olduğumu gördüm, gözlerime inanamadım. Ben tatlı yedikçe alışık olmayan bebeklerim enerji patlaması yaşayıp kıpır kıpır olmuşlardı, demek onlar hareket ettikçe ben zayıfladım.

Böylece herkesin hayalini gerçekleştirmiş oldum ama abartmamak lazım tabii :)

4 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

tabiki abartmamak lazim:) tebrikler! ama as erme gibi bir durum olmuyor mu? ya da bu as erme olayi hikaye mi? :) bence her insanin cani olmadik zamanda biseyler çekebilir, neden hep hamislere mal ediliyor onu anlamiyorum:)

ferulago dedi ki...

Aşerme diye birşey var evet, ama herkeste farklı farklı derecelerde oluyor. Bende çok fazla olmadı diyebilirim. Gece yarısı kocamı garip garip meyveler bulmaya veya tatlı almaya göndermedim, hatta ilk 3 ay tatlı midemi bulandırıyordu (hala da çok seşekrli bir şey yediğimde ağzımda garip bir tat kalıyor). Ama bir gece televizyonda pizza yiyenleri görüp gece 9'dan sonra pizza siparişi vermiştik :)

Bir Yastıkta dedi ki...

:)) bende istiyorum bu pasif jimnastik aletini yaaaa çok kıskandım

ferulago dedi ki...

GeCeciğim, gerçekten istiyorsanız eğer yakında uğrar size de :)Hatta ters GeCe olarak canı gönülden dileriz biz de :)